Treska po katalánsku
Suroviny
4 porce filet bílé tresky
2 lžíce oleje
sůl
pepř
citrónová šťáva
40 g sardelového másla
150 ml kečupu
zelená petrželka

Postup
Tresku osolíme, opepříme a zakapeme citrónovou šťávou. Necháme chvíli rozležet. Rychle opečeme na 2 lžících oleje. Přendáme do pekáčku, každou porci potřeme sardelovým máslem, přelijeme kečupem a posypeme jemně nasekanou petrželkou. Dopečeme v předehřáté troubě na 180 °C.
Podáváme s bramborami nebo pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,334x
Komentáře receptu Treska po katalánsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.
Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.
Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!