Treska po katalánsku

Suroviny

4 porce filet bílé tresky
2 lžíce oleje
sůl
pepř
citrónová šťáva
40 g sardelového másla
150 ml kečupu
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Tresku osolíme, opepříme a zakapeme citrónovou šťávou. Necháme chvíli rozležet. Rychle opečeme na 2 lžících oleje. Přendáme do pekáčku, každou porci potřeme sardelovým máslem, přelijeme kečupem a posypeme jemně nasekanou petrželkou. Dopečeme v předehřáté troubě na 180 °C.

Podáváme s bramborami nebo pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,534x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Treska po katalánsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist