Tuňák se zeleninou
Suroviny
4 steaky z tuňáka
barevný pepř
šťáva z 1/2 citrónu
olivový olej
hlávkový salát
2 svazky ředkviček
8 mladých cibulek
bylinkové máslo
citrón

Postup
Tuňáka posypeme drceným pepřem, osolíme ho, pokapeme šťávou z 1/2 citrónu, olivovým olejem a necháme 1/2 hodiny uležet. Steaky zvolna upečeme na pánvi vytřené olejem, nebo na grilu. Pečeme zvolna, aby se maso dostatečně propeklo, ale uvnitř zůstalo růžové.
Vypraný salát natrháme na kusy, ředkvičky nakrájíme na kolečky, cibulky po délce rozpůlíme a lehce opečeme. Zeleninu rozdělíme na talíře a doplníme steaky. Na maso položíme po plátku bylinkového másla a plátek citrónu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,522x
Komentáře receptu Tuňák se zeleninou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!