Debrecínský guláš
Suroviny
50 g slaniny
100 g rajčat
3 cibule
5 dl vody
mletá paprika
mletý pepř
750 g předního hovězího
100 g jemných párků
olej
sůl

Postup
Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přisypeme papriku, zpěníme, vložíme na kostky nakrájené maso. Osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme částí vody a dusíme pod poklicí do poloměkka. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou, promícháme a vaříme doměkka.
Slaninu roztavíme na pánvi částečně, osmažíme na ní párky nakrájené na kolečka a rajčata nakrájená na kostičky. Tuto orestovanou směs přidáme do guláše a krátce povaříme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5,812x

Komentáře receptu Debrecínský guláš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!