Debrecínský guláš
Suroviny
50 g slaniny
100 g rajčat
3 cibule
5 dl vody
mletá paprika
mletý pepř
750 g předního hovězího
100 g jemných párků
olej
sůl
Postup
Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přisypeme papriku, zpěníme, vložíme na kostky nakrájené maso. Osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme částí vody a dusíme pod poklicí do poloměkka. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou, promícháme a vaříme doměkka.
Slaninu roztavíme na pánvi částečně, osmažíme na ní párky nakrájené na kolečka a rajčata nakrájená na kostičky. Tuto orestovanou směs přidáme do guláše a krátce povaříme.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5,889x
8.00 (počet: 2)
8.00
2
10
Komentáře receptu Debrecínský guláš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

