Babylónská věž

Suroviny

4 rajčata
250 g mozarelly
2 avokáda
3 lžíce olivového oleje
špetka cukru
svazek koriandru
1 šalotka
1 limetka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Šalotku nakrájíme na kostičky. Kůru lunetky nastrouháme nahrubo a šťávu vymačkáme. Koriandr nasekáme nadrobno, smícháme se šalotkou, šťávou z lunetky a s kůrou. Přidáme olej a omáčku ochutíme solí, cukrem a pepřem.

Rajčata nakrájíme na tenké plátky. Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a dužinu nakrájíme na plátky. Mozarellu necháme okapat a nakrájíme jí na plátky. Plátky rajčat, mozarelly, avokáda skládáme na sebe, jednotlivé vrstvy zakapeme připravenou směsí.

Věž můžeme podávat s parmskou šunkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,921x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Babylónská věž


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist