Filety z mořské štiky

Suroviny

600 g filetů z mořské štiky
1 svazek mladé cibulky
100 g žampionů
100 g másla
600 g zeleninové směsi (hrášek, mrkev, kukuřice)
2 lžíce rajského protlaku
1 lžička nasekaného čerstvého organa
3 stroužky česneku
sůl
špetka kmínu

recept nemá fotografii

Postup

Mladou cibulku, případně oloupanou cibuli, nasekáme najemno, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Vše osmahneme na lžíci rozpuštěného másla. Přidáme zeleninovou směs, osolíme, mírně podlijeme vodou a necháme asi 5 minut dusit. Nakonec přidáme rajský protlak a oregano.

Filé omyjeme, osolíme, posypeme kmínem a na zbylém másle po obou stranách opečeme. Zbytek másla rozpustíme a promícháme s utřeným česnekem. Na talíř rozložíme zeleninovou směs, na ni opečené filé a vše zalijeme rozpuštěným česnekovým máslem.

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,159x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Filety z mořské štiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist