Houbová pánev

Suroviny

500 g směsi čerstvých hub
400 g předvařených bramborových noků
3 rajčata
100 g sušené šunky (angl. slanina, šunkový salám apod.)
1 pórek
6 lžic oleje
60 g sterilovaných kukuřičných zrn
zeleninový vývar
houbové koření
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Bramborové noky uvaříme podle návodu na obalu a necháme v sítu odkapat. V teflonové pánvi nejprve opečeme nasucho šunku nakrájenou na nudličky. Vyjmeme ji, v pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a ze všech stran opečeme noky. Na dalších 2 lžíčích oleje krátce orestujeme očištěné a na větší kousky nakrájené houby. Poprášíme je houbovým kořením, osolíme, opepříme a dusíme pod poklicí na mírném ohni 15 minut. Na zbylém oleji krátce podusíme na kolečka nakrájený pórek, přidáme nakrájená rajčata, podlijeme trochou vývaru a 5 min povaříme. Pak přidáme kukuřici, houby, noky a šunku, opatrně promícháme, krátce prohřejeme a ihned podáváme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,583x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Houbová pánev


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist