Lososový pstruh Felicie

Suroviny

1 lososový pstruh
2-3 bobkové listy
0,15 l bílého vína
mletý pepř
100 g žampionů
4 cibule
500 g brambor
petrželka
sůl
máslo

recept nemá fotografii

Postup

Zapékací mísu vytřeme máslem, na dno dáme na plátky nakrájenou cibuli a bobkové listy. Na ně položíme očištěnou rybu, obložíme plátky žampionů a brambor. Podlijeme vínem a sklenicí vody, osolíme a opepříme. Rybu poklademe vločkami másla a kousky másla dáme i kolem. Pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Před podáváním posypeme sekanou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,047x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 1) 1.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Lososový pstruh Felicie


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist