Vepřové plátky po indicku

Suroviny

4 vepřové řízky
200 g rýže
350 g ananasového kompotu
150 g zeleného hrášku
100 g strouhaného kokosu
2 vejce
400 ml vývaru
1 lžíce škrobové moučky
1 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce oleje
1 feferonka
1 cibule
lžíce másla
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso omyjeme a osušíme. Naklepané plátky opečeme na oleji a pak je osolíme a opepříme. Zmírníme plamen a dusíme doměkka. Potom je vyjmeme a ponoříme na chvíli do vývaru. Mezitím nakrájíme feferonku na kolečka a cibuli nadrobno. Necháme je zesklovatět na tuku. Rýži dáme vařit. Ananas scedíme a pokrájíme na kousky. Asi 5 minut před koncem varu je vmícháme společně s hráškem do rýže. Okapané plátky obalíme v těstíčku z kokosu, hořčice a vajec a v troubě nebo grilu zapečeme dozlatova. Výpek zředíme trochou ananasové šťávy a zahustíme škrobem. Podáváme s ochucenou rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,300x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové plátky po indicku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist