Pastýřský koláč
Suroviny
750 g mletého masa
500 g brambor
180 ml mléka
2 polévkové lžíce másla
2 lžíce oleje
1 lžíce sójové omáčky
1 větší cibule
3 stroužky prolisovaného česneku
sůl
pepř
mletá paprika

Postup
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě 10 minut. Mezitím na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso a dusíme asi 10 minut. Maso osolíme, opepříme, ochutíme sójovou omáčkou a česnekem.
Z uvařených brambor, másla a horkého mléka připravíme kaši. Masovou směs rozložíme rovnoměrně do vymaštěné zapékací mísy, navrch dáme bramborovou kaši a zapečeme v předehřáté troubě na 180 °C, dokud povrch nezezlátne.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,725x
Komentáře receptu Pastýřský koláč
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!