Kávové lanýže

Suroviny

125 g mléčné čokolády
150 g hořké čokolády
125 g šlehačky
3 lžíce silné vařené kávy
70 g másla

NA OBALENÍ:
200 g bílé čokolády
150 g čokolády na vaření

recept nemá fotografii

Postup

Šlehačku nalijeme do kastrůlku a přivedeme k varu. Přidáme nalámanou čokoládu, uvařenou kávu a vše převaříme. Směs necháme vychladit. Uvařenou směs přelijeme do nádoby a robotem ji dobře vyšleháme. Přendáme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou.

Na plech rozprostřeme pečící papír a na něj nastříkáme asi 3 cm dlouhé lanýže a necháme ztuhnout.

Bílou čokoládu nahrubo nastrouháme, čokoládu na vaření rozpustíme ve vodní lázni. Lanýže potáhneme v rozpuštěné čokoládě, hned obalíme v nastrouhané bílé čokoládě a necháme ztuhnout.

Pozn.: Na obalení můžeme použít také strouhanou hořkou nebo mléčnou čokoládu, mleté oříšky, strouhaný kokos, sekané mandle..

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,581x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kávové lanýže


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist