Baileys
Suroviny
1 vanilkový pudink
1/2 l mléka
2 konzervy slazeného kondenzovaného mléka
1/2 l rumu

Postup
Uvařte vanilkový pudink v 1/2 l mléka. Dvě konzervy slazeného kondenzovaného mléka vařte 2 hodiny ponořené ve vodě. Nechte vše vychladnout, pudink průběžně míchejte. Mixujte a přitom přilévejte celkem 1/2 l rumu. Baileys podávejte vychlazený.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,611x
Hodnocení receptu:
0.00 (počet: 1)
0.00
1
10

Komentáře receptu Baileys
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!