Baileys
Suroviny
1 vanilkový pudink
1/2 l mléka
2 konzervy slazeného kondenzovaného mléka
1/2 l rumu

Postup
Uvařte vanilkový pudink v 1/2 l mléka. Dvě konzervy slazeného kondenzovaného mléka vařte 2 hodiny ponořené ve vodě. Nechte vše vychladnout, pudink průběžně míchejte. Mixujte a přitom přilévejte celkem 1/2 l rumu. Baileys podávejte vychlazený.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,932x
Hodnocení receptu:
0.00 (počet: 1)
0.00
1
10

Komentáře receptu Baileys
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!