Karamelové košíčky

Suroviny

150 g čokolády na vaření
100 g tuku
1 slazené kondenzované mléko
125 g másla
1 lžíce rumu
50 malých papírových košíčků
mandle na ozdobu

recept nemá fotografii

Postup

Kondenzované mléko v plechovce vložíme do kastrůlku s vodou, přivedeme k varu a vaříme dvě hodiny. Necháme v plechovce vychladnout. Čokoládu nalámeme do kastrůlku, přidáme tuk a na páře necháme rozpustit. Uvařené a vychladlé kondenzované mléko nalijeme do misky, přidáme změklé máslo a rum.

Směs vyšleháme do hladké pěny. Do papírových košíčků dáme lžičku rozpuštěné čokolády a necháme ztuhnout a dáme na plech. Pěnu z kondenzovaného mléka přendáme do cukrářského sáčku s hvězdičkovou trubičkou, zastříkneme jím čokoládu a opět necháme ztuhnout.

Krém přelijeme lžičkou čokolády, ozdobíme oloupanou mandlí a necháme dobře ztuhnout.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,699x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.50 (počet: 4) 8.50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Karamelové košíčky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist