Polévka z mrkve a kedlubny

Suroviny

2 cibule
2 polévkové lžíce rostlinného oleje
150 g naklíčených pšeničných zrn
2 l zeleninového vývaru
2 mladé pórky
2 kedlubny
špetka bílého mletého pepře
petrželová nať
100 ml sladké smetany

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli nakrájejte nadrobno, ohřejte olej a cibuli na něm orestujte dozlatova. Přidejte naklíčená, dobře propláchnutá pšeničná zrna a poduste je na cibulce na mírném ohni 3 minuty. Přilijte zeleninový vývar a vařte pod pokličkou 30 minut. Mrkev, pórek a kedlubnu nakrájejte na malé kousky a přidejte k polévce cca 10 minut před koncem vaření.

Polévku dochuťte malým množstvím čerstvě namletého bílého opepře, zjemněte hladkou smetanou, přidejte nasekanou petrželovou nať a podávejte.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,819x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4.00 (počet: 1) 4.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka z mrkve a kedlubny


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist