Čokoládové tolary

Suroviny

60 g másla
450 g cukru
600 g čokolády
600 g hladké mouky
300 g mandlových hoblinek
špetka mletého hřebíčku a skořice

recept nemá fotografii

Postup

Čokoládu nalámeme do kastrůlku, na páře ji rozpustíme a necháme vychladnout. Máslo necháme v misce změknout, přidáme cukr a vyšleháme do pěny. Přidáme vychladlou, ale tekutou čokoládu a dobře promícháme. Do směsi přidáme prosátou mouku, mandlové hobliny a podle chuti koření. Dobře propracujeme.

Těsto vyválíme na 3 mm silnou roládu, zabalíme jí do fólie a necháme v lednici ztuhnout. Ztuhlou roládu krájíme na kolečka a skládáme na plech vyložený pečícím papírem.

Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 20 minut. Upečené tolary necháme vychladnout a poté vždy polovinu tolaru potáhneme rozpuštěnou čokoládou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,833x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.50 (počet: 2) 5.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čokoládové tolary


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist