Mořský vlk s rybízem

Suroviny

4 filé z mořského vlka s kůží
150 g anglické slaniny
150 g rybízu
2 chilli papričky
1 dl bílého vína
1 lžíce oleje
mletý bílý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Filé osolíme, opepříme, vložíme kůží dolů do pánve s rozehřátým olejem a opečeme z jedné strany dozlatova. Filé vyjmeme, do výpeku v pánvi dáme plátky slaniny a nadrobno nakrájené chilli papričky a zalijeme vínem. Do pánve vrátíme opečené filé kůží nahoru, zvýšíme plamen a vše krátce povaříme. Měkké maso opět vyjmeme a udržujeme v teple. Do pánve přidáme kuličky rybízu, krátce je ve výpeku prohřejeme a podle potřeby dosolíme, dopepříme.

Filé rozdělíme na talíře, přelijeme směsí z pánve a podáváme s pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,830x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mořský vlk s rybízem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist