Mořský vlk s rybízem
Suroviny
4 filé z mořského vlka s kůží
150 g anglické slaniny
150 g rybízu
2 chilli papričky
1 dl bílého vína
1 lžíce oleje
mletý bílý pepř
sůl

Postup
Filé osolíme, opepříme, vložíme kůží dolů do pánve s rozehřátým olejem a opečeme z jedné strany dozlatova. Filé vyjmeme, do výpeku v pánvi dáme plátky slaniny a nadrobno nakrájené chilli papričky a zalijeme vínem. Do pánve vrátíme opečené filé kůží nahoru, zvýšíme plamen a vše krátce povaříme. Měkké maso opět vyjmeme a udržujeme v teple. Do pánve přidáme kuličky rybízu, krátce je ve výpeku prohřejeme a podle potřeby dosolíme, dopepříme.
Filé rozdělíme na talíře, přelijeme směsí z pánve a podáváme s pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,023x
Komentáře receptu Mořský vlk s rybízem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!