Plzeňský vepřový steak

Suroviny

400 g vepřové kýty
1 cibule
40 g slaniny
70 g drůbežích jater
1 - 2 lžíce hladké mouky
2 lžíce másla
2 lžíce kečupu
300 ml světlého 12° piva
sůl
olej
steakové koření

recept nemá fotografii

Postup

Vepřové maso naklepeme, osolíme, posypeme kořenící směsí a zprudka opečeme z obou stran na oleji. Pak podlijeme pivem a dusíme doměkka. Do vypečené šťávy přidáme pokrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou slaninu a nakrájená drůbeží játra. Chvíli podusíme, potom přidáme máslo a zaprášíme moukou. Nakonec dochutíme kečupem, podle potřeby dolijeme horkou vodou a krátce povaříme.

Podáváme s vařenými bramborami nebo s hranolkami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,068x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.50 (počet: 4) 7.50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plzeňský vepřový steak


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist