Zálesácký guláš

Suroviny

500 g vepřového plecka
sůl
drcený kmín
500 g brambor
300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
olej
1 cibule
3 bobkové listy
4 zrnka nového koření
10 zrnek celého pepře
hrst sušených hub

recept nemá fotografii

Postup

Vepřové maso nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme a okmínujeme. Ze všech stran maso zprudka osmahneme. Podlijeme horkou vodou a dusíme na mírném ohni asi 30 minut. Potom přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a brambory, hrst předem namočených sušených hub, bobkový list, nové koření a pepř (pro výraznější chuť koření nadrtíme). Vše dusíme, až maso změkne. Podle potřeby můžeme zahustit hladkou moukou.

Podáváme s chlebem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,061x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4.00 (počet: 1) 4.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zálesácký guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist