Gulášová polévka

Suroviny

(pro 4 osoby)
1 větší cibule
olej
3 středně velké brambory
1 lžička mleté sladké papriky
1 lžička grilovacího koření
1 kostka masoxu
150 g kuřecího kabanosu
100 g uzené krkovice
sůl, pepř
majoránka
1 stroužek česneku
instantní tmavá jíška

ukázka receptu Albínova gulášová polévka
Posunovut vlevo
ukázka receptu Albínova gulášová polévka
Posunout vpravo

Postup

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Necháme ji zpěnit na oleji a přidáme papriku a grilovací koření. Podlijeme vlažnou vodou. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme je k cibuli. Vše necháme povařit, dokud nejsou brambory téměř měkké. Kabanos oloupeme a společně s krkovicí nakrájíme na kostičky. Přidáme do hrnce s oloupaným nadrceným česnekem a necháme povařit. Když jsou brambory měkké, dochutíme polévku podle vlastní chuti solí, pepřem a majoránkou. Nakonec zahustíme asi 1 lžící jíšky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7,825x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.60 (počet: 5) 8.60 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Gulášová polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist