Maďarský guláš
Suroviny
500 g hovězího masa
600 ml vody
3 polévkové lžíce tmavé jíšky
1 střední cibule
olej
1 rajče
1 paprika
1 jarní cibulka
gulášový vývar v kostce

Postup
V tlakovém hrnci rozehřejeme olej, přidáme hovězí maso na kostky, cibuli na kostky a orestujeme do hněda, zalijeme vodou, přidáme gulášovou kostku, zaklopíme hrnec a vaříme cca 25 minut. Poté hrnec odklopíme, zahustíme tmavou jíškou a přidáme nakrájenou zeleninu na kostky, provaříme cca 2 minuty a můžeme podávat.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,552x
Hodnocení receptu:
6.00 (počet: 3)
6.00
3
10

Komentáře receptu Maďarský guláš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!