Slepice s houbovou omáčkou

Suroviny

1 slepice
200 g hub
200 ml smetany
3 lžíce másla
1 větší cibule
paprika
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Očištěnou slepici naporcujeme, osolíme a dusíme na nadrobno nakrájené cibulce, kterou jsme osmažili na trošce másla. Dle potřeby podléváme vodou. Až bude slepice měkká, vyndáme jí, šťávu vydusíme, potom zalijeme smetanou a chvíli povaříme. Slepici vrátíme do omáčky a přidáme na zbytku másla podušené houby a ještě chvíli povaříme.

Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 474x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Slepice s houbovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist