Slepice s houbovou omáčkou
Suroviny
1 slepice
200 g hub
200 ml smetany
3 lžíce másla
1 větší cibule
paprika
sůl

Postup
Očištěnou slepici naporcujeme, osolíme a dusíme na nadrobno nakrájené cibulce, kterou jsme osmažili na trošce másla. Dle potřeby podléváme vodou. Až bude slepice měkká, vyndáme jí, šťávu vydusíme, potom zalijeme smetanou a chvíli povaříme. Slepici vrátíme do omáčky a přidáme na zbytku másla podušené houby a ještě chvíli povaříme.
Podáváme s rýží.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,582x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Slepice s houbovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!