Slepice s houbovou omáčkou

Suroviny

1 slepice
200 g hub
200 ml smetany
3 lžíce másla
1 větší cibule
paprika
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Očištěnou slepici naporcujeme, osolíme a dusíme na nadrobno nakrájené cibulce, kterou jsme osmažili na trošce másla. Dle potřeby podléváme vodou. Až bude slepice měkká, vyndáme jí, šťávu vydusíme, potom zalijeme smetanou a chvíli povaříme. Slepici vrátíme do omáčky a přidáme na zbytku másla podušené houby a ještě chvíli povaříme.

Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,365x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Slepice s houbovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist