Pangasius opečený ve slanině

Suroviny

4 filé z pangasia
8 plátků anglické slaniny
4 stroužky česneku
1 cibule
hladká mouka
1 lžíce citrónové šťávy
1 lžička medu
1 lžíce rybí omáčky
olej
sůl
pepř

400 g mraženého špenátu,
100 g strouhaného parmezánu

recept nemá fotografii

Postup

Pangasia osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou, obalíme v hladké mouce a každou porci zabalíme do dvou plátků slaniny. Sepneme párátky a zlehka opečeme na oleji z obou stran. Během opékání ryby si nakrájíme cibuli nadrobno. Po opečení rybu vyndáme a zabalíme do alobalu, abychom ji udrželi v teple.

Do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, rozetřený česnek a orestujeme dozlatova. Poté vmícháme med a rybí omáčku. Dle chuti osolíme, přidáme trošku vody a přizpůsobíme to tomu, abychom získali hustší omáčku.

Omáčkou přeléváme porce ryby a podáváme se špenátem, zasypaným strouhaným sýrem.

Podáváme s vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,183x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pangasius opečený ve slanině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist