Segedínský guláš
Suroviny
600 g vepřového masa
400 g kyselého zelí
2 lžíce hladké mouky
2 dl smetany
40 g sádla
1 cibule
česnek
masox
mletá paprika
pepř
sůl
mletý kmín
Postup
Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme jí na rozehřáté sádlo, necháme zpěnit. Přidáme maso nakrájené na kostky, zasypeme troškou papriky, osmahneme a přidáme prolisované stroužky česneku, mletý kmín. Osolíme, opepříme a podlijeme vývarem připraveným z masoxu. Za častého míchání necháme dusit doměkka a případně podléváme.
Zelí podusíme doměkka na trošce sádla podlité vodou. Potom ho přidáme k masu, povaříme a zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku.
Podáváme s houskovým knedlíkem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 6,707x
Komentáře receptu Segedínský guláš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!