Segedínský guláš
Suroviny
600 g vepřového masa
400 g kyselého zelí
2 lžíce hladké mouky
2 dl smetany
40 g sádla
1 cibule
česnek
masox
mletá paprika
pepř
sůl
mletý kmín
![Segedínský guláš (z mobilní aplikace pro Android) ukázka receptu Segedínský guláš (z mobilní aplikace pro Android)](/Content/Images/Recipes/1109_show.jpg)
![Posunovut vlevo](/Content/Images/left.png)
![Segedínský guláš (z mobilní aplikace pro Android) ukázka receptu Segedínský guláš (z mobilní aplikace pro Android)](/Content/Images/Recipes/1109_preview.jpg)
![Posunout vpravo](/Content/Images/right.png)
Postup
Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme jí na rozehřáté sádlo, necháme zpěnit. Přidáme maso nakrájené na kostky, zasypeme troškou papriky, osmahneme a přidáme prolisované stroužky česneku, mletý kmín. Osolíme, opepříme a podlijeme vývarem připraveným z masoxu. Za častého míchání necháme dusit doměkka a případně podléváme.
Zelí podusíme doměkka na trošce sádla podlité vodou. Potom ho přidáme k masu, povaříme a zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku.
Podáváme s houskovým knedlíkem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 6 651x
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Segedínský guláš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!