Segedínský guláš

Suroviny

600 g vepřového masa
400 g kyselého zelí
2 lžíce hladké mouky
2 dl smetany
40 g sádla
1 cibule
česnek
masox
mletá paprika
pepř
sůl
mletý kmín

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme jí na rozehřáté sádlo, necháme zpěnit. Přidáme maso nakrájené na kostky, zasypeme troškou papriky, osmahneme a přidáme prolisované stroužky česneku, mletý kmín. Osolíme, opepříme a podlijeme vývarem připraveným z masoxu. Za častého míchání necháme dusit doměkka a případně podléváme.

Zelí podusíme doměkka na trošce sádla podlité vodou. Potom ho přidáme k masu, povaříme a zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku.

Podáváme s houskovým knedlíkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,072x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Segedínský guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Domácí sekaná

Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist