Mořský okoun s omáčkou

Suroviny

5 filé z mořského okouna
30 g olivového oleje
sůl
bílý mletý pepř

OMÁČKA:
20 g olivového oleje
10 g cibule
30 g kukuřice
50 g rybího vývaru
60 g smetany ke šlehání
5 g bazalky

recept nemá fotografii

Postup

Na másle orestujeme cibuli a kukuřici, zalijeme rybím vývarem, přidáme smetanu a necháme z poloviny vyvařit. Potom přidáme bazalku. Celou omáčku rozmělníme a přecedíme přes jemný cedník. Osolíme, opepříme.

Filé osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na olivovém oleji.

Podáváme s rýží a kukuřicí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,277x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mořský okoun s omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist