Gaspacho
Suroviny
500 g rajčat
2 cibule
2 stroužky česneku
1 salátová okurka
2 lžíce olivového oleje
1,5 dl červeného vína
sůl
sladká paprika
petrželka
2 černé olivy (na každou porci)

Postup
Rajčata vložíme na chvíli do vroucí vody, oloupeme je a nakrájíme na menší kousky. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Všechno důkladně rozmixujeme se solí, pepřem, paprikou a vínem. Oloupanou okurku nakrájíme na kostičky, přidáme do polévky, promícháme a necháme vychladnout.
Před podáváním dáme na každou porci na nudličky nakrájené olivy a petrželku.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,884x
Hodnocení receptu:
8.00 (počet: 1)
8.00
1
10

Komentáře receptu Gaspacho
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!