Pečená krkovice s marinádou
Suroviny
600 g vepřové krkovice
400 ml černého piva
300 g másla
hrst sekané petrželové natě
drcený kmín
majoránka
lžička mletého zázvoru
sůl
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Máslo si rozpustíme a vmícháme do něj jemně nasekanou petrželku s kmínem, majoránku, pivo, zázvor a sůl a celé to prohřejeme. Po prohřátí necháme vychladnout. Do této marinády naložíme krkovici a necháme přes noc proležet.
Maso pozvolna grilujeme doměkka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 8 275x
Hodnocení receptu:
8,00 (počet: 3)
8,00
3
10
![Počet hodnotících uživatelů: 3 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Pečená krkovice s marinádou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!