Pečená krkovice s marinádou
Suroviny
600 g vepřové krkovice
400 ml černého piva
300 g másla
hrst sekané petrželové natě
drcený kmín
majoránka
lžička mletého zázvoru
sůl

Postup
Máslo si rozpustíme a vmícháme do něj jemně nasekanou petrželku s kmínem, majoránku, pivo, zázvor a sůl a celé to prohřejeme. Po prohřátí necháme vychladnout. Do této marinády naložíme krkovici a necháme přes noc proležet.
Maso pozvolna grilujeme doměkka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 8,116x
Hodnocení receptu:
8.00 (počet: 3)
8.00
3
10

Komentáře receptu Pečená krkovice s marinádou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!