Kapr v alobalu s nádivkou
Suroviny
1,5 kg kapra
3 lžíce bílého vína
sůl
citron
30 g másla
sušené houby
badyán
50 g šunky
150 g sušeného vepřového masa
3 cibule
1 vejce
petrželka
muškátový květ

Postup
Z kapra odstraníme páteř a vnitřnosti, očistíme a osolíme. Naplníme ho nádivkou z jemně nakrájené šunky, vepřového masa, másla, nadrobno nakrájené cibule, vejce, sušených hub, muškátového květu a soli. Zabalíme celé do alobalu a dáme na půl hodiny péct.
Na hotového kapra dáme plátky žampionů nebo sušených hub a doplníme brambory, které se hodí jako příloha.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,975x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Kapr v alobalu s nádivkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!