Rýnská pánev

Suroviny

1,5 kg brambor
4 cibule
0,75 kg libového uzeného bůčku
sůl
pepř
kmín
majoránka
2 kelímky zakysané smetany
hrnek vývaru

recept nemá fotografii

Postup

Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, cibuli nakrájíme na kolečka a bůček na kostičky. Všechno dohromady na velké pánvi orestujeme. Nemusíme dávat žádný tuk, bůček ho sám pustí. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a kmín.

Smetanu smícháme s vývarem a přilijeme na pánev. Dáme do trouby a pečeme asi hodinu při střední teplotě. Ke konci teplotu zvýšíme, aby brambory byly křupavé.

Podáváme s hlávkovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,169x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.50 (počet: 2) 5.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rýnská pánev


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist