Rýnská pánev
Suroviny
1,5 kg brambor
4 cibule
0,75 kg libového uzeného bůčku
sůl
pepř
kmín
majoránka
2 kelímky zakysané smetany
hrnek vývaru
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, cibuli nakrájíme na kolečka a bůček na kostičky. Všechno dohromady na velké pánvi orestujeme. Nemusíme dávat žádný tuk, bůček ho sám pustí. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a kmín.
Smetanu smícháme s vývarem a přilijeme na pánev. Dáme do trouby a pečeme asi hodinu při střední teplotě. Ke konci teplotu zvýšíme, aby brambory byly křupavé.
Podáváme s hlávkovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 375x
![Počet hodnotících uživatelů: 2 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Rýnská pánev
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!