Plněné hovězí roštěnky

Suroviny

4 plátky roštěné
sůl
vegeta
hermelín
olej
4 lžíce ostrého kečupu
2 lžíce ostré hořčice
trocha sladké smetany

recept nemá fotografii

Postup

Plátky masa naklepeme, osolíme, okraje párkrát po obvodu nařízneme, posypeme vedetou a na půlku plátku dáme plátky hermelínu. Přehneme, okraje sepneme párátkem a na rozpáleném oleji z obou stran opečeme. Podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka.

Maso vyndáme, do výpeku přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání provaříme. Dle potřeby dolijeme vodu nebo vývar. Nakonec omáčku zjemníme přidáním smetany, vrátíme do omáčky maso a společně provaříme.

Jako přílohu můžeme podávat bramborovou kaši a zeleninový salát.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,174x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 2) 7.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněné hovězí roštěnky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist