Plněné hovězí roštěnky
Suroviny
4 plátky roštěné
sůl
vegeta
hermelín
olej
4 lžíce ostrého kečupu
2 lžíce ostré hořčice
trocha sladké smetany

Postup
Plátky masa naklepeme, osolíme, okraje párkrát po obvodu nařízneme, posypeme vedetou a na půlku plátku dáme plátky hermelínu. Přehneme, okraje sepneme párátkem a na rozpáleném oleji z obou stran opečeme. Podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka.
Maso vyndáme, do výpeku přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání provaříme. Dle potřeby dolijeme vodu nebo vývar. Nakonec omáčku zjemníme přidáním smetany, vrátíme do omáčky maso a společně provaříme.
Jako přílohu můžeme podávat bramborovou kaši a zeleninový salát.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,244x

Komentáře receptu Plněné hovězí roštěnky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!