Cukrové jitrničky
Suroviny
1000 g moučkového cukru
130 g mandlí
lžička zavařeniny
skořice
hřebíček
bílek na potření
tuk na vymazání plechu
100 g čokolády na vaření
1 bílek
špejle

Postup
100 g mandlí spaříme, oloupeme, nasucho upražíme a umeleme. Přidáme cukr, strouhanou čokoládu, mleté koření a vše spojíme bílkem. Hmotu dobře propracujeme, přidáme zavařeninu a zbytek neloupaných, nadrobno nakrájených mandlí. Z těsta formujeme malé jitrničky, potíráme je bílkem a zdobíme kousky špejlí. Sušíme v mírně teplé troubě.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,230x
Hodnocení receptu:
6.50 (počet: 2)
6.50
2
10

Komentáře receptu Cukrové jitrničky
anonym: | Monday, September 10, 2007 |
je to velmi dobry recept ktery mi velmi chutnal |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!