Cukrové jitrničky

Suroviny

1000 g moučkového cukru
130 g mandlí
lžička zavařeniny
skořice
hřebíček
bílek na potření
tuk na vymazání plechu
100 g čokolády na vaření
1 bílek
špejle

recept nemá fotografii

Postup

100 g mandlí spaříme, oloupeme, nasucho upražíme a umeleme. Přidáme cukr, strouhanou čokoládu, mleté koření a vše spojíme bílkem. Hmotu dobře propracujeme, přidáme zavařeninu a zbytek neloupaných, nadrobno nakrájených mandlí. Z těsta formujeme malé jitrničky, potíráme je bílkem a zdobíme kousky špejlí. Sušíme v mírně teplé troubě.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,002x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.50 (počet: 2) 6.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cukrové jitrničky

anonym: Monday, September 10, 2007
je to velmi dobry recept ktery mi velmi chutnal

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist