Řízky v bramboráku

Suroviny

4 řízky (kuřecí, vepřové)
600 g brambor
stroužky česneku
špetka kmínu
sůl
majoránka
2 vejce
3 lžíce hladké mouky
olej
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Brambory nastrouháme a smícháme s prolisovanými stroužky česneku, kmínem, majoránkou, vajíčky, moukou a osolíme.

Rozehřejeme si olej a dáme na něj slabou vrstvu těsta, na které dáme naklepané, osolené a trošku opepřený plátek masa a na maso dáme další vrstvu těsta tak, aby se po stranách těsto spojilo a řízek se „schoval“. 2 min prudce opékáme a potom stáhneme oheň na minimum a opékáme dalších 10 minut. Obrátíme a druhou stranu opékáme také 10 minut. Bramborák by měl být upečený dozlatova.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,554x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 2) 6.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Řízky v bramboráku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist