Maďarský perkelt

Suroviny

500 g předního hovězího masa
lžíci oleje
2 cibule
čajovou lžičku sladké papriky
1 lžičky pálivé papriky, případně feferonky
2 zelené papriky
4 rajčata
1 párek
2 lžíce hladké mouky
3 lžíce kečupu
sůl
pepř
drcený kmín
1 kostky hovězího bujonu
1 dl vody

recept nemá fotografii

Postup

Omyté a osušené maso nakrájíme na stejně velké kostky a postupně k němu přidáme obě papriky, sůl, kmín, pepř, olej a 2 lžíce mouky. Celé pořádně promícháme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájené papriky, rajčata na osminky a párek na kolečka. Nakonec přidáme ještě 1 dl vody, kečup a rozdrobený bujon. Znovu celé promícháme a vaříme nejlépe v tlakovém hrnci.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8,388x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4.38 (počet: 8) 4.38 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Maďarský perkelt


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist