Maďarský perkelt

Suroviny

500 g předního hovězího masa
lžíci oleje
2 cibule
čajovou lžičku sladké papriky
1 lžičky pálivé papriky, případně feferonky
2 zelené papriky
4 rajčata
1 párek
2 lžíce hladké mouky
3 lžíce kečupu
sůl
pepř
drcený kmín
1 kostky hovězího bujonu
1 dl vody

recept nemá fotografii

Postup

Omyté a osušené maso nakrájíme na stejně velké kostky a postupně k němu přidáme obě papriky, sůl, kmín, pepř, olej a 2 lžíce mouky. Celé pořádně promícháme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájené papriky, rajčata na osminky a párek na kolečka. Nakonec přidáme ještě 1 dl vody, kečup a rozdrobený bujon. Znovu celé promícháme a vaříme nejlépe v tlakovém hrnci.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8 854x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4,38 (počet: 8) 4,38 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Maďarský perkelt


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist