Žampionová polévka
Suroviny
7 žampionů
1 cibule
1 lžíce tuku
1 l vody
sůl
majoránka
jíška
pažitka

Postup
Omyté a oloupané žampiony nakrájíme do hrnce, přidáme najemno nasekanou cibuli a tuk. Osmažíme, osolíme a přidáme pět hrnků vody. Vaříme 15 minut. Jíškou zahustíme polévku. Povaříme ještě asi 5 minut a občas promícháme. Přidáme majoránku a před podáváním nasekanou pažitkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,312x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Žampionová polévka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!