Grilovaný bůček

Suroviny

1 kg libového vepřového bůčku
2 cibule
1 bobkový list
1 lžička soli
2 stroužky česneku
3 dcl piva
alobal

recept nemá fotografii

Postup

Bůček nejdříve asi hodinu vaříme v osolené vodě s cibulí, bobkovým listem a česnekem. Potom ho nařežeme na plátky silné 2 cm.
Rošt obložíme alobalem tak, aby kraj byl otočený směrem vzhůru. Bůček potřeme pivem a dáme na rošt. Grilujeme po obou stranách 5 minut a plátky přitom obracíme a často potíráme pivem.
Podáváme s kyselým zelím a pečivem.
Pozn.: Bůček můžeme uvařit i den předem, potřít ho drceným česnekem a schovat do lednice. Druhý den bude bůček ještě lepší.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7,474x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilovaný bůček


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist