Aspik
Suroviny
500 ml vývaru z masoxu
50 g mleté želatiny

Postup
Želatinu zalijeme hrnkem vychladlého vývaru a za občasného promíchání jí necháme nabobtnat. Zbytek vývaru přivedeme k varu, sundáme z ohně a vlijeme do něj už nabobtnalou želatinu, důkladně zamícháme. Necháme vychladnout a aspik můžeme dále použít dle potřeby
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,754x
Hodnocení receptu:
5.50 (počet: 2)
5.50
2
10

Komentáře receptu Aspik
anonym: | Wednesday, October 31, 2012 |
a co takhe něčím ochutit ? ( kolik čeho ? sůl, cukr ocet atd ) |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!