Aspik
Suroviny
500 ml vývaru z masoxu
50 g mleté želatiny
Postup
Želatinu zalijeme hrnkem vychladlého vývaru a za občasného promíchání jí necháme nabobtnat. Zbytek vývaru přivedeme k varu, sundáme z ohně a vlijeme do něj už nabobtnalou želatinu, důkladně zamícháme. Necháme vychladnout a aspik můžeme dále použít dle potřeby
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5,055x
Hodnocení receptu:
5.50 (počet: 2)
5.50
2
10
Komentáře receptu Aspik
anonym: | Wednesday, October 31, 2012 |
a co takhe něčím ochutit ? ( kolik čeho ? sůl, cukr ocet atd ) |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!