Ruské pirohy

Suroviny

250 g hrubé mouky
250 ml zakysané smetany
150 ml vody
1 vejce
1 lžíce másla
1 lžičky soli

NÁPLŇ:
200 g brambor vařených ve slupce
100 g tvarohu
1 cibule
olej
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Do mouky dáme sůl, přidáme máslo, vejce, přilijeme smetanu a vodu a vypracujeme těsto.

Uvařené brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme nadrobno nakrájenou osmaženou cibuli, tvaroh, osolíme a opepříme a celé promícháme. Těsto rozválíme na 2 mm silný plát, rozkrájíme na čtverečky a naplníme připravenou náplní a dobře těsto uzavřeme.

Vaříme v osolené vodě 4 minuty. Podáváme polité máslem a smetanou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 9,553x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 8) 8.00 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ruské pirohy

Natalka: Wednesday, February 23, 2011
Oj, já to peču čy smažim, to jak tady pišete to jsou pelmeni čy varenyky a ne pirohy. Pirohy jsou pečený čy smažené!
Natalka: Wednesday, February 23, 2011
Já dělám kynute testo, brambory uvařím jak normalne nakrajene na kousky, ale bez kminu, sliju jich rozmačkam jich, pridam česnek, osmaženyj luk, sul, pepr, gruzinsky koreni a trosinku harmonii chuti.. S tvarohom i bramborami ja plnim varenyky (ukrajinsky narodni jidlo)
anonym: Thursday, April 15, 2010
mnamka:-)

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist