Kapr na feferonkách
Suroviny
800 g kapra
20 g feferonek
4 stroužky česneku
50 g másla
30 g oleje
sůl
citron
petrželka

Postup
Kapra naporcujeme, osolíme a pokapeme olejem a proložíme směsí nadrobno nakrájených feferonek a dvou stroužků česneku. Necháme dvě hodiny odpočívat.
Kapra dáme péct na rošt a hotové maso osmahneme na česnekovém másle (změklé máslo smíchané se zbylým utřeným česnekem). Ozdobíme plátky citronu a nasekanou petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,044x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Kapr na feferonkách
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!