Kapr na feferonkách
Suroviny
800 g kapra
20 g feferonek
4 stroužky česneku
50 g másla
30 g oleje
sůl
citron
petrželka
Postup
Kapra naporcujeme, osolíme a pokapeme olejem a proložíme směsí nadrobno nakrájených feferonek a dvou stroužků česneku. Necháme dvě hodiny odpočívat.
Kapra dáme péct na rošt a hotové maso osmahneme na česnekovém másle (změklé máslo smíchané se zbylým utřeným česnekem). Ozdobíme plátky citronu a nasekanou petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,001x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Kapr na feferonkách
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!