Kapr na feferonkách
Suroviny
800 g kapra
20 g feferonek
4 stroužky česneku
50 g másla
30 g oleje
sůl
citron
petrželka

Postup
Kapra naporcujeme, osolíme a pokapeme olejem a proložíme směsí nadrobno nakrájených feferonek a dvou stroužků česneku. Necháme dvě hodiny odpočívat.
Kapra dáme péct na rošt a hotové maso osmahneme na česnekovém másle (změklé máslo smíchané se zbylým utřeným česnekem). Ozdobíme plátky citronu a nasekanou petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,800x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Kapr na feferonkách
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!