Kapr v bazalce
Suroviny
kapr
citron
hladká mouka
bazalka
máslo
sůl
olej
bílé pečivo

Postup
Kapra stáhneme, naporcujeme a jednotlivé kousky osolíme a pokapeme citronem. Potom kousky kapra obalíme v hladké mouce s bazalkou a upečeme ve fritovacím hrnci.
Jako přílohu podáváme toasty z bílého pečiva, které osmažíme v topinkovači a ozdobíme kouskem másla.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,144x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Kapr v bazalce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!