Kapr v bazalce
Suroviny
kapr
citron
hladká mouka
bazalka
máslo
sůl
olej
bílé pečivo

Postup
Kapra stáhneme, naporcujeme a jednotlivé kousky osolíme a pokapeme citronem. Potom kousky kapra obalíme v hladké mouce s bazalkou a upečeme ve fritovacím hrnci.
Jako přílohu podáváme toasty z bílého pečiva, které osmažíme v topinkovači a ozdobíme kouskem másla.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,405x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Kapr v bazalce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!