Židovské ptáčky

Suroviny

400 g hovězího masa
200 g kuřecích jater
2 stroužky česneku
1 cibule
2 mrkve
2 lžíce plnotučné hořčice
sůl
pepř
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Na tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, utřený česnek a pokrájená kuřecí játra. Dle chuti dochutíme a rozprostřeme po plátcích masa. Přidáme uvařenou a podélně rozpůlenou mrkev. Maso srolujeme do závitků a za mírného podlévání upečeme doměkka. Upečené závitky nakrájíme šikmo na plátky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,887x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.67 (počet: 3) 9.67 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Židovské ptáčky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist