Kůzlečí po bretoňsku
Suroviny
600 g kůzlečího předku
1 cibule
4 stroužky česneku
2 kostky bujonu
200 g zelených fazolek
1 kg brambor
5 rajčat
2 lžíce oleje
1 lžíce másla
rozmarýn
tymián
bazalka
petrželka
Postup
Maso vykostíme, zbavíme přebytečného loje a rozklepneme na plát. Pomažeme utřeným česnekem, který jsme smíchali s bylinkami, smotáme do rolády a převážeme. Oloupeme cibuli, nakrájíme jí nahrubo a necháme na tuku zesklovatět. Přidáme roládu, podlijeme troškou vody, dáme do rozehřáté trouby a za občasného podlévání pečeme. Cca 15 min před dopečením dáme k masu nakrájená rajčata. Měkké maso a rajčata vyjmeme, podlijeme troškou vody, k vepřovému masu přidáme bujon a povaříme.
Na pánvičce rozpustíme máslo, přidáme zelené fazolky, které krátce prohřejeme a osolíme. Rolku nakrájíme na plátky, podáváme na předehřátém talíři s vařenými brambory a dušenými fazolkami, které přelijeme necezenou šťávou z pečeně.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,837x
Komentáře receptu Kůzlečí po bretoňsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!