Kůzlečí po bretoňsku

Suroviny

600 g kůzlečího předku
1 cibule
4 stroužky česneku
2 kostky bujonu
200 g zelených fazolek
1 kg brambor
5 rajčat
2 lžíce oleje
1 lžíce másla
rozmarýn
tymián
bazalka
petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Maso vykostíme, zbavíme přebytečného loje a rozklepneme na plát. Pomažeme utřeným česnekem, který jsme smíchali s bylinkami, smotáme do rolády a převážeme. Oloupeme cibuli, nakrájíme jí nahrubo a necháme na tuku zesklovatět. Přidáme roládu, podlijeme troškou vody, dáme do rozehřáté trouby a za občasného podlévání pečeme. Cca 15 min před dopečením dáme k masu nakrájená rajčata. Měkké maso a rajčata vyjmeme, podlijeme troškou vody, k vepřovému masu přidáme bujon a povaříme.

Na pánvičce rozpustíme máslo, přidáme zelené fazolky, které krátce prohřejeme a osolíme. Rolku nakrájíme na plátky, podáváme na předehřátém talíři s vařenými brambory a dušenými fazolkami, které přelijeme necezenou šťávou z pečeně.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,573x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kůzlečí po bretoňsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist