Srdíčková panenka
Suroviny
vepřová panenka
1 lžička bylinkového grilovacího koření
1 lžička růžového pepře
8 dlouhých plátků slaniny
sůl
koktejlová rajčata
stonek naťové cibule

Postup
Maso nakrájíme na špalíčky silné 2 cm, posolíme, okořeníme a opepříme růžovým pepřem. Obalíme plátky slaniny a spíchneme špejlí dohromady do tvaru srdíčka. Na pánvi (lze i na grilu) upečeme pozvolna z obou stran. Mezitím, co se panenka peče, rozkrájíme cibulku na dlouhé tenké proužky a dáme je do studené vody.
Až bude maso hotové, na konec špejle napíchneme rajčátko a porce obložíme proužky cibule.
Podáváme s různě upravenými brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,011x
Komentáře receptu Srdíčková panenka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!