Halibut v sezamu
Suroviny
4 filety z halibuta (příp. jiné bílé ryby)
2 lžíce hladké mouky
2 vejce
100 g sezamových semínek
šťáva z 1/2 citronu
barevný drcený pepř
olej
sůl
citron na ozdobení

Postup
Rybí maso omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme půl hodiny v lednici odpočinout. Potom ryby obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném vejci a nakonec v sezamových semínkách. Na pánvi rozehřejeme olej a ryby na něm z obou stran osmažíme dozlatova.
Podáváme s dílkem citronu, vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,374x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Halibut v sezamu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!