Halibut v sezamu

Suroviny

4 filety z halibuta (příp. jiné bílé ryby)
2 lžíce hladké mouky
2 vejce
100 g sezamových semínek
šťáva z 1/2 citronu
barevný drcený pepř
olej
sůl
citron na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

Rybí maso omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme půl hodiny v lednici odpočinout. Potom ryby obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném vejci a nakonec v sezamových semínkách. Na pánvi rozehřejeme olej a ryby na něm z obou stran osmažíme dozlatova.

Podáváme s dílkem citronu, vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,125x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Halibut v sezamu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist