Telecí maso s citronovou omáčkou
Suroviny
500 g telecího masa
citronový pepř
sůl
1 lžíce oleje
30 g másla
zeleninový vývar
1 citron
2 lžíce světlé jíšky
petrželka
Postup
Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Na oleji maso opečeme, zjemníme máslem, přilijeme vývar a dusíme doměkka. Poté přidáme půl lžičky nastrouhané kůry z omytého citronu a hotovou jíšku. Povaříme, dokud omáčka nezhoustne. Dle chuti osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a ke konci petrželku.
Podáváme s těstovinami a rýží nebo vařenými bramborami.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,140x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Telecí maso s citronovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

