Telecí maso s citronovou omáčkou

Suroviny

500 g telecího masa
citronový pepř
sůl
1 lžíce oleje
30 g másla
zeleninový vývar
1 citron
2 lžíce světlé jíšky
petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Na oleji maso opečeme, zjemníme máslem, přilijeme vývar a dusíme doměkka. Poté přidáme půl lžičky nastrouhané kůry z omytého citronu a hotovou jíšku. Povaříme, dokud omáčka nezhoustne. Dle chuti osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a ke konci petrželku.

Podáváme s těstovinami a rýží nebo vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,734x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí maso s citronovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist