Celer plněný mletým masem

Suroviny

300 g mletého drůbežího masa
2 větší celery
1 cibule
1 lžička vegety
200 g mozzarely
šťáva z 1 citronu
4 lžíce oleje
celerová (petrželová) nať
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Oloupané celery rozkrojíme na polovinu, dáme je do vařící osolené vody, přidáme pár kapek citronové šťávy a uvaříme doměkka. Potom je vyndáme, necháme okapat a vydlabeme. Kousky celeru, které jsme vydlabali, nasekáme najemno. Na pánvi na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, na ní opečeme doměkka mleté maso, přidáme nasekaný celer, pepř, sůl a vegetu. Promícháme a zvolna vaříme, dokud se neodpaří veškerá tekutina. Potom do směsi přidáme převážnou část nastrouhaného sýra a nasekanou nať. Takto připravenou směs rozdělíme do vydlabaných celerů, povrch pokryjeme zbylým sýrem a 15 minut zapékáme v předehřáté troubě.

Podávat můžeme samotné, s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,109x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Celer plněný mletým masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist