Ryba se zeleninou

Suroviny

4 porce tresky
4 kuličky nového koření
250 ml zeleninového vývaru
200 g mrkve
200 g cukrového hrášku
1 pórek
2 lžičky solamylu
barevný pepř
1 bobkový list
citronová šťáva
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso osušíme, posypeme kořením, které jsme podrtili v hmoždíři a necháme půl hodiny odležet. Mezitím si uvaříme z kostky zeleninový bujon. Očištěnou zeleninu nakrájíme a do kastrolu dáme prvotně mrkev, kterou trošku podlijeme a dusíme asi 15 minut. Vodu buď slijeme, nebo jí necháme vyvařit, přidáme hrášek a pórek a zalijeme vývarem rozmíchaným se solamylem a povaříme do zhoustnutí. Dle chuti osolíme, opepříme a dochutíme citronovou šťávou. Ryby osolíme a z obou stran na pánvi na trošce oleje opečeme, dáme na talíře a přidáme k nim zeleninu.

Podáváme s vařenými brambory nebo pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,529x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryba se zeleninou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist