Kapr po židovsku

Suroviny

kapr :o)
1 velká cibule
100 g žampionů
lžíce hl. mouky
2 stroužky česneku
1/2 dcl bílého vína
lžička sardelové pasty
3 lžíce rostl. oleje
špetka bílého pepře
sůl
celý citrón

recept nemá fotografii

Postup

Vykuchaného a očištěného kapra nakrájíme na jednotl. porce, které potřeme sardelovou pastou, česnekem utřeným se solí, pokapeme olejem a dáme do chladna odležet.
Odleženou rybu poprášíme hl. moukou a opečeme na pánvi na rozpáleném oleji. Do výpeku přidáme najemno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony, to vše podusíme a zalijeme vínem, přidáme trochu soli a pepře a v tomto základu pomalu kapra podusíme.

Podáváme s vařeným nebo pečeným bramborem a různými saláty.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,073x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr po židovsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist