Hráškový krém

Suroviny

500 g mraženého hrášku
1 litr masového vývaru
50 g másla
30 g hladké mouky
sůl
majoránka
kousek celeru,
2 stroužky česneku
pažitka

recept nemá fotografii

Postup

Do vývaru dáme hrášek, nakrájený celer a uvaříme doměkka. Všechno rozmixujeme, přidáme i vývar, dáme do hrnce, osolíme, přidáme jíšku (na mírném plameni rozpustíme máslo, zasypeme hladkou moukou a mícháme dozlatova), trošku majoránky a vaříme 10 minut. Před koncem vaření přidáme prolisovaný česnek. Můžeme ozdobit jemně sekanou pažitkou a přidat na kostičky nakrájenou opraženou housku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,888x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hráškový krém


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist