Kuře na jehle - na víně a česneku
Suroviny
600 g kuřecích prsíček
200 g slaniny
150 g cibule
Na marinádu:
3 lžíce sójové omáčky
1 lžíce dezertního vína
1 lžička cukru
1 lžička zázvoru
3 stroužky lisovaného česneku
sůl
Na směs k potírání:
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce medu
![Kuře na jehle - na víně a česneku ukázka receptu Kuře na jehle - na víně a česneku](/Content/Images/Recipes/304_show.jpg)
![Posunovut vlevo](/Content/Images/left.png)
![Kuře na jehle - na víně a česneku ukázka receptu Kuře na jehle - na víně a česneku](/Content/Images/Recipes/304_preview.jpg)
![Kuře na jehle - na víně a česneku ukázka receptu Kuře na jehle - na víně a česneku](/Content/Images/Recipes/305_preview.jpg)
![Posunout vpravo](/Content/Images/right.png)
Postup
Kuřecí maso nakrájíme na větší kostky a vložíme ho do marinády, kterou si připravíme tak, že všechny ingredience smícháme. Necháme v ní maso alespoň 2 hodiny marinovat. Poté ho spolu se slaninou a cibulí napichujeme střídavě na jehly a během grilování potíráme směsí sójové omáčky a medu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 4 440x
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Kuře na jehle - na víně a česneku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!