Kuře na jehle - na víně a česneku

Suroviny

600 g kuřecích prsíček
200 g slaniny
150 g cibule

Na marinádu:
3 lžíce sójové omáčky
1 lžíce dezertního vína
1 lžička cukru
1 lžička zázvoru
3 stroužky lisovaného česneku
sůl

Na směs k potírání:
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce medu

ukázka receptu Kuře na jehle - na víně a česneku
Posunovut vlevo
ukázka receptu Kuře na jehle - na víně a česneku ukázka receptu Kuře na jehle - na víně a česneku
Posunout vpravo

Postup

Kuřecí maso nakrájíme na větší kostky a vložíme ho do marinády, kterou si připravíme tak, že všechny ingredience smícháme. Necháme v ní maso alespoň 2 hodiny marinovat. Poté ho spolu se slaninou a cibulí napichujeme střídavě na jehly a během grilování potíráme směsí sójové omáčky a medu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,280x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.00 (počet: 1) 5.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuře na jehle - na víně a česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist