Telecí maso s rajčaty

Suroviny

500 g telecího masa
1 lžíce hladké mouky
20 g másla
2 lžíce oleje
1 malá cibule
400 g konzervovaných oloupaných rajčat
100 ml bílého vína
2 lžíce cukru
šťáva z jednoho citronu
2 čerstvá rajčata
bazalka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Telecí maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme, posypeme moukou a promícháme. V kastrole na směsi másla a oleje necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli. Vložíme k ní maso a opečeme ho dorůžova. Potom přidáme konzervovaná rajčata, víno, cukr, citronovou šťávu a dusíme, dokud není maso měkké. Přidáme nasekanou bazalku, nakrájená čerstvá rajčata a chvilku prohřejeme.

Podáváme s těstovinami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,812x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí maso s rajčaty


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist