Nadívaní pstruzi

Suroviny

4 pstruzi
1 cibule
1 rajče
40 g másla
4 větší plátky slaniny
pár větviček tymiánu a petrželky
sůl
pepř
šťáva z 1 citronu
1 citron

recept nemá fotografii

Postup

Vykuchané pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme a zalijeme šťávou z půlky citronu a necháme v chladu půl hodiny odležet. Nakrájíme na plátky celý citron, rajče a cibuli. Ryby osušíme, zevnitř opepříme, naplníme kolečky cibule, rajčat a citronu, snítkami petrželky a tymiánu a do každého dáme plátek másla. Každého pstruha obtočíme plátkem slaniny, položíme na ni kolečko citronu a sepneme párátkem. Ryby dáme na plech vyložený pečícím papírem, dáme do předehřáté trouby a pečeme asi půl hodiny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,968x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Nadívaní pstruzi


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist