Nadívaní pstruzi
Suroviny
4 pstruzi
1 cibule
1 rajče
40 g másla
4 větší plátky slaniny
pár větviček tymiánu a petrželky
sůl
pepř
šťáva z 1 citronu
1 citron
Postup
Vykuchané pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme a zalijeme šťávou z půlky citronu a necháme v chladu půl hodiny odležet. Nakrájíme na plátky celý citron, rajče a cibuli. Ryby osušíme, zevnitř opepříme, naplníme kolečky cibule, rajčat a citronu, snítkami petrželky a tymiánu a do každého dáme plátek másla. Každého pstruha obtočíme plátkem slaniny, položíme na ni kolečko citronu a sepneme párátkem. Ryby dáme na plech vyložený pečícím papírem, dáme do předehřáté trouby a pečeme asi půl hodiny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,968x
Komentáře receptu Nadívaní pstruzi
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!