Jelení salmy

Suroviny

500 – 600 jelení kýty
40 g slaniny
2 cibule
2 stroužky česneku
2 mrkve
1 bobkový list
3 kuličky nového koření
2 hřebíčky
1 lžička celého pepře
250 ml červeného vína
25 g hladké mouky
25 g másla
1 lžíce kaparů
100 g sladkokyselých perlových cibulek
sůl
šťáva z 1 citronu
2 lžíce oleje
4 plátky oloupaného citronu

recept nemá fotografii

Postup

Plátky masa naklepeme, osolíme, pokapeme citronem a necháme několik hodin v chladu. Potom maso z obou stran zprudka opečeme na oleji a vyndáme ho. Na oleji zpěníme kostičky slaniny, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev a česnek a opečeme. Přidáme zpátky maso, veškeré koření, zalijeme vínem a dusíme doměkka. Šťávu přecedíme, dáme do ní z másla a mouky uhnětenou kuličku, kapary a cibulky a všechno promícháme. Přidáme maso, plátky citronu a provaříme.

Podáváme s opečenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,653x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.50 (počet: 2) 9.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jelení salmy


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist