Jelení salmy

Suroviny

500 – 600 jelení kýty
40 g slaniny
2 cibule
2 stroužky česneku
2 mrkve
1 bobkový list
3 kuličky nového koření
2 hřebíčky
1 lžička celého pepře
250 ml červeného vína
25 g hladké mouky
25 g másla
1 lžíce kaparů
100 g sladkokyselých perlových cibulek
sůl
šťáva z 1 citronu
2 lžíce oleje
4 plátky oloupaného citronu

recept nemá fotografii

Postup

Plátky masa naklepeme, osolíme, pokapeme citronem a necháme několik hodin v chladu. Potom maso z obou stran zprudka opečeme na oleji a vyndáme ho. Na oleji zpěníme kostičky slaniny, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev a česnek a opečeme. Přidáme zpátky maso, veškeré koření, zalijeme vínem a dusíme doměkka. Šťávu přecedíme, dáme do ní z másla a mouky uhnětenou kuličku, kapary a cibulky a všechno promícháme. Přidáme maso, plátky citronu a provaříme.

Podáváme s opečenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,468x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.50 (počet: 2) 9.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jelení salmy


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist